Kabeh Kategori
EN

About

Omah> About

BABAGAN AWAKE DHEWE

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) minangka perusahaan sing nyedhiyakake bahan biodegradable lengkap, produk PLA lan solusi sistem, diadegake dening tim ahli lan Dokter saka Pusat Riset Bio-bahan universitas terkenal ing China. .

Produk kasebut duwe biodegradabilitas lan sifat fisik saka bahan polimer asli, sing bisa ngganti produk plastik petrokimia biasa. Perusahaan terus-terusan nggawe inovasi lan nambah seri produk, sing bisa digunakake kanthi akeh ing kemasan tetanèn, panganan, pembuangan sampah, farmasi, peralatan listrik lan kabutuhan saben dina.

Kanthi misi "Bantuan ngurangi polusi plastik global lan mromosiaken pembangunan ijo ing donya", tim R & D kita tansah saya inovasi lan tindakake standar produksi strictly. Kabeh produk kita wis lulus standar kompos industri sing disertifikasi dening TUV Eropa lan BPI Amerika. Ora mung nduweni kinerja sing unggul, nanging uga duwe kaluwihan sing ora ana tandhingane kanggo nyuda konsumsi energi lan emisi karbon dioksida (CO2). Produk kita wis sukses mlebu pasar China, Amerika Serikat, Italia, Jerman, Kanada, Jepang, Finlandia, Prancis, Brasil lan negara liya. Panjaluk ing pasar jaban rangkah tetep ageng.

KANGGO KAMI

TIM PERUSAHAAN