Kabeh Kategori

Produsen kertas dilapisi PLA, pabrik tas Biodegradable-Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd

EN

Bisnis Utama

aplikasi

Tas Kertas Zip

Tas Kertas Zip

Kertas Bungkus Pangan

Kertas Bungkus Pangan

Kantong Kertas Dilapisi PLA

Kantong Kertas Dilapisi PLA

Wadah Kertas Persegi

Wadah Kertas Persegi

Mangkuk Kertas / Ember Sup

Mangkuk Kertas / Ember Sup

Piala Cangkir

Piala Cangkir

company profile

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) minangka perusahaan sing nyedhiyakake bahan biodegradable lengkap, produk PLA lan solusi sistem, diadegake dening tim ahli lan Dokter saka Pusat Riset Bio-bahan universitas terkenal ing China. .

Produk kasebut duwe biodegradabilitas lan sifat fisik saka bahan polimer asli, sing bisa ngganti produk plastik petrokimia biasa. Perusahaan terus-terusan nggawe inovasi lan nambah seri produk, sing bisa digunakake kanthi akeh ing kemasan tetanèn, panganan, pembuangan sampah, farmasi, peralatan listrik lan kabutuhan saben dina.

Read More
company profile
company profile
company profile
company profile
company profile

Kaluwihan kita

Hot Sales

LEAVE A MESSAGE